Înscrieri Tabăra Tismana 2010

CEA MAI FRUMOASĂ EXPERIENŢĂ A ADOLESCENŢEI!


Inscrierile în cea de-a VII-a ediţie a taberei de vară a proiectului Dezvoltare – Autocunoastere – Consiliere, intitulată Vara Adolescenţilor, 8-12 iulie 2013, Mănăstirea Tismana, Complexul Sf. Nicodim, jud. Gorj, s-au incheiat.

Tabăra se desfăşoară cu Înalta Binecuvântare a Î.P.S. Sale Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului şi Arhiepiscopul Sibiului.

Tabăra se adresează adolescenţilor între 13 şi 17 ani.

Înscrierea se face prin contactarea persoanelor de contact, responsabile în proiectul D.A.C.

Descarcă formularul de înscriere Tismana 2013

Descarcă declaraţia pentru părinţi Tismana 2013

Descarcă afişul taberei Tismana 2013

Condiţii de participare:

1) vârsta între 13 şi 17 ani;

2) completarea formularului de înscriere;

3) semnarea de către părinţi a unei declaraţii in care sunt menţionate condiţiile de participare în tabără;

4) realizarea plăţii (integral sau aconto+diferenţă);

5) participarea la întâlnirea dintre organizatori, părinţi şi elevi din oraşul respectiv (data şi locul acestor întâlniri vor fi comunicate ulterior de către organizatori pentru fiecare oraş în parte);

6) obţinerea avizului epidemiologic înainte de plecarea în tabără.

Costul taberei este de 330 lei/persoană, această sumă reprezentând diferenţa dintre costul real şi contribuţia Asociaţiei. Plata se face în mod direct la persoana de contact şi se eliberează chitanţă. Participanţii păstrează asupra lor chitanţa până la sfârşitul taberei. 

Se poate achita fie integral, fie un avans în perioada de înscriere. Avansul este de 150 de lei. Diferenţa de 180 de lei trebuie să fie achitată până pe data de 30 iunie 2013. Avansul este returnabil numai în timpul perioadei de înscriere.

Plata (integral sau aconto) se poate face direct la persoana de contact. De asemenea se poate plati prin virament bancar, mai ales pentru adolescenţii participanţi din alte oraşe înafară de Sibiu şi Bucureşti. Pentru detalii plată virament bancar, vezi mai jos.

Nou: în tabăra Vara Adolescenţilor din acest an sunt invitaţi să participe şi adolescenţi din Republica Moldova. Participanţii din Republica Moldova vor plăti în lei româneşti la plecarea în tabără (8 iulie 2013).

Mai multe detalii înscrieri participanţi Republica Moldova

Persoane de contact tabără D.A.C. Tismana 2013:

Maria Curtean (Sibiu), Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0742217204

Alexandru Barna (Bucureşti), Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0748032238

Detalii plată virament bancar (pentru elevi participanţi din alte localităţi înafară de Sibiu şi Bucureşti):

Dacă elevii participanţi sunt din alte localităţi înafară de Sibiu şi Bucureşti (ex: Braşov, Piteşti, Mediaş, Făgăraş ş.a.) şi/sau nu se pot întâlni cu o persoană de contact din Sibiu şi/sau Bucureşti în timpul perioadei de înscriere, plata poate fi realizată de către un adult (părinte sau profesor) prin ordin de plată/virament bancar, depunându-se în contul BRD lei al Asociaţiei suma de 330 lei (de asemenea se poate plăti iniţial un acconto de 150 lei, urmând ca ulterior - dar nu mai târziu de 30 iunie 2013 - să se achite şi diferenţa de 180 lei).

După realizarea plăţii prin virament bancar, rugămintea organizatorilor este să contactaţi telefonic persoana de legătură pentru a verifica plata. Chitanţele şi dovezile de plată se păstrează de către elevi până la terminarea taberei.

Informaţii ordin de plată:

Titular: Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă

CIF: 13969285

Sediu: Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 20

Judeţul: Sibiu

Codul IBAN: RO81BRDE330SV02228693300

Banca: BRD Sibiu, unitatea centrală

detalii: (aconto/diferenţă) Tismana 2013 numele copilului participant

- dacă sunt mai mulţi copii din alte oraşe pe acelaşi ordin de plată se trec numele tuturor

- rugămintea noastră este ca fiecare părinte / profesor să completeze detaliile ordinului de plată urmând acestui tipar de mai sus şi să comunice cu persoana de contact în vederea verificării plăţii şi a completării formularului de înscriere

- rugămintea organizatorilor este să apelaţi la plata prin ordin de plată/virament bancar numai dacă nu aveţi posibilitatea de a vă întâlni în mod direct cu o persoană de contact.

Pentru mai multe detalii şi informaţii, nu ezitaţi să ne scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe despre Tabara Vara Adolescentilor

Mai multe despre proiectul Dezvoltare - Autocunoastere - Credinta