Participanţi din Republica Moldova la Tismana

În ediţia a VII-a a taberei de vară a proiectului D.A.C. sunt aşteptaţi să participe şi adolescenţi din Republica Moldova. În urma parteneriatului dintre Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă şi Centrul Misionar Sf. Ap. Petru şi Pavel din Chişinău din cadrul Parohiei Sf. Ap. Petru şi Pavel, un grup de adolescenţi din Rep. Moldova va putea participa, ca şi anii trecuţi, în tabăra de la Tismana.

Condiţiile de participare a grupului:

1) îndeplinirea tuturor condiţiilor de participare a adolescenţilor din România.

2) grupul trebuie să fie însoţit de un adult.

3) în cazul în care nu deţin cetăţenie română, obţinerea vizei de intrare în România. Adolescenţii participanţi şi părinţii lor trebuie să comunice cu echipa organizatorică din România şi cu persoana de contact pentru organizarea la timp şi corectă a depunerilor de dosare pentru obţinerea vizei de intrare în România. Costurile aferente obţinerii vizei de intrare în România vor fi acoperite de participanţi.

Costul taberei pentru participanţii din Republica Moldova este de 100 lei româneşti, grupul având şi responsabilitatea transportului până la locul de plecare în tabără (Bucureşti). Taxa de participare va fi plătită la venirea în tabără, eliberându-se chitanţă.

Perioada de înscriere pentru participanţii din Republica Moldova este 27 mai - 16 iunie 2013, dar este important ca înscrierea să se facă repede pentru ca echipa organizatorică să aibă timpul necesar organizării depunerilor de dosare pentru obţinerea vizei de intrare în România.

Persoana de contact în Republica Moldova: pr. Viorel Cojocaru

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

tel: (00373)69057785.