Cum ne puteti ajuta?

Prin implicare

Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă are nevoie de ajutor pentru a-şi pune în practică proiectele şi pentru a realiza activităţile sale pastorale şi sociale.

În primul rând ajutorul constă în implicarea noilor tineri alături de membrii voluntari ai Asociaţiei, în susţinere umană, în ajutor dat în organizarea activităţilor şi evenimentelor importante ale Asociaţiei. Fiecare tânăr este invitat să facă parte din echipe de organizare specifice fiecărui proiect în parte.

Asociaţia consideră că implicarea prin voluntariat în proiectele Asociaţiei constituie un mod de învăţare continuă şi de împlinire personală, de formare creştină şi profesională.

Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă mulţumeşte tuturor celor care se implică direct sau indirect în activităţile sale.

Prin sponsorizări şi donaţii

Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă are nevoie şi de ajutor financiar pentru a finaliza proiectele sale şi pentru a continua să organizeze activităţi pastorale şi sociale.

Bugetul Asociaţiei conţine în fiecare an o linie bugetară care este asigurată prin efortul de strângere de finanţări pentru activităţile şi proiectele Asociaţiei.

Tuturor persoanelor fizice şi juridice, interesate de misiunea Asociaţiei şi de proiectele sale, care contribuie în mod direct (sume de bani) sau indirect (sponsorizări în produse pentru marile evenimente ale Asociaţiei), în numele participanţilor şi al beneficiarilor, Asociaţia le mulţumeşte în mod deschis.

Sponsorizări sau donaţii pot fi făcute în conturile Asociaţiei:

Titular: Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă

CIF: 13969285

Sediu: Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 20

Judeţul: Sibiu

Contul IBAN lei: RO86 BRDE 330S V311 4332 3300 

Contul IBAN euro: RO28 BRDE 330S V016 8073 3300

Banca: BRD Sibiu, unitatea centrală

Cod SWIFT: BRDE RO BU

Prin campania 2% pentru AOLN

În fiecare an, până pe data de 15 martie, conform legii, fiecare persoană care a înregistrat un venit în anul precedent trebuie să depună la Administraţia Fiscală de care aparţine o declaraţie pe venit global.

Pe baza unei declaraţii fiscale cu nr. 230, 2% din impozitul pe venit global al fiecărui contribuabil poate fi redirecţionat către o unitate de cult sau o organizaţie nonguvernamentală.

Campania „2% pentru AOLN” dă posibilitatea fiecăruia de a redirecţiona un procent de 2% din venitul global pe anul precedent Asociaţiei Ortodoxe pentru o Lume Nouă. În acest fel, oricine poate ajuta fără nici un fel de efort financiar (suma direcţionată oricum ar fi fost plătită statului român) proiectele Asociaţiei, numărându-se indirect printre susţinătorii activităţilor şi mesajului Asociaţiei.

Datele necesare pentru direcţionarea a 2% din venitul global către AOLN:

nume ONG: Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă

CUI: 13969285

Contul IBAN lei: RO86 BRDE 330S V311 4332 3300 
Contul IBAN euro: RO28 BRDE 330S V016 8073 3300

Descarcă Declaraţia 230 precompletată AICI.

 

 

Attachments:
Download this file (Formular_230_2019.pdf)Formular 2% 2019[Formular 2% 2019]1098 kB