Vreti o experienţă inedită în doi? Haideţi în Forumul pentru cupluri şi familii. Au început înscrierile!

 

Au început înscrierile în Forumul dedicat familiilor şi cuplurilor intitulat Taina aceasta mare este, ediţia I, 29 august - 1 septembrie 2013, Mănăstirea Sf. Cruce - Caraiman, Buşteni, jud. Prahova.

Ediţia I a Forumului Taina aceasta mare este se desfăşoară cu Înalta Binecuvântare a Î.P.S. Sale, Î.P.S Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Înscrierea în forum se face pentru fiecare familie în parte, completând şi trimiţând formularul de înscriere de mai jos ataşat la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 23 august 2013. 

Descarcă formularul de înscriere forum familii 2013

Descarcă afişul forumului familii 2013

Vezi descrierea scurtă a proiectului Forum pentru familii: Taina aceasta mare este

Condiţii de participare:

- persoane căsătorite, sau care doresc să se căsătorească, sau care constituie un cuplu stabil, cu vârste între 25 şi 50 de ani.

- cuplurile şi familiile trebuie să participe împreună. Nu poate participa un singur membru al familiei, soţul sau soţia.

- recomandarea noastră este ca familiile care au copiii mai mari de 12-14 ani să participe în forum fără copii.

- cuplurile şi familiile care au copii între 0 şi 12 ani pot participa împreună cu copii în forum. Taxa de participare este aceeaşi (300 lei/familie) indiferent de numărul copiilor participanţi.

 

Pentru mai multe detalii privind organizarea forumului pentru familii, locuri disponibile, condiţii cazare părinţi şi copii, transport la Mănăstirea Caraiman, puteţi lua legătura cu echipa de organizare a forumului pentru familii la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..