Tinerii din cadrul Asociaţiei Ortodoxe pentru o Lume Nouă doresc să mobilizeze cât mai mulţi tineri în ajutorul copiilor de la Valea Plopului.

În condiţiile actuale din cadrul comunităţii de copii şi tineri de la Valea Plopului (lipsa unei bucătării funcţionale), ne dorim să ajutăm cu haine de iarnă şi cu alimente comunitatea tinerilor care sunt adăpostiţi la Valea Plopului.

Pentru aceasta, în data de 30 noiembrie 2012 (Sf. Ap. Andrei), vom organiza un transport de haine şi alimente la Valea Plopului şi vom petrece timpul liber alături de o parte din copii din Valea Plopului şi Valea Screzii.

Pentru a ajuta cu haine (OBLIGATORIU: curate, întregi, sortate pe categorii de vârstă), cu încălţăminte de iarnă (OBLIGATORIU: curate şi întregi), dar şi cu alimente, vă rugăm să luaţi legătura cu echipa organizatoare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., responsabil: Nicuşor Golişteanu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0748032239.

Orice ajutor financiar suplimentar ne va ajuta să dăm copiilor de la Valea Plopului şansa de a trece cu bine peste această iarnă. Acest ajutor poate fi făcut în contul nostru: 

Titular: Asociaţia Ortodoxă pentru o Lume Nouă

CIF: 13969285

Sediu: Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 20

Judeţul: Sibiu

Contul IBAN lei: RO86 BRDE 330SV 31143323300

Banca: BRD Sibiu, unitatea centrală

Cod SWIFT: BRDE RO BU

În numele copiilor de la Valea Plopului, vă mulţumim!