Înscrieri Forum 2010

HAI ÎMPREUNĂ CU NOI ÎN FORUM!


Înscrierile în cea de-a XV-a editie a Forumului Tinereţe şi Speranţă, 22 -28 iulie 2013, Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus au început în data de 3 iunie 2013 şi se termină pe data de 14 iulie 2013.


Forumul se desfăşoară cu Înalta Binecuvântare a Î.P.S. Sale Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului şi Arhiepiscopul Sibiului.

Forumul este adresat tinerilor între 18 şi 30 de ani.

Descarcă formularul de înscriere Sâmbăta 2013

Descarcă afişul forumului Sâmbăta 2013

Descarcă pliantul forumului Sâmbăta 2013

Descarcă mapa forumului Sâmbăta 2013

PENTRU ÎNSCRIERE fiecare participant trebuie să trimită formularul de înscriere Sâmbăta 2013 completat la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi să aştepte confirmarea înscrierii şi detaliile de plată de la echipa organizatorică (via e-mail sau telefon).

Participanţii minori (nu mai mult de 5 persoane şi nu mai mici de 17 ani) trebuie să prezinte fiecare în forum o declaraţie din partea părinţilor. Descarcă declaraţia pentru participanţii minori 2013

Costul forumului este de 300 lei/persoană, această sumă reprezentând diferenţa dintre costul real şi contribuţia Asociaţiei*. Plata se face prin transfer bancar sau ordin de plată. Se poate plăti un avans de 150 lei în perioada de înscriere, urmând ca diferenţa să fie plătită până pe data de 16 iulie. În mod excepţional, diferenţa poate fi plătită cash, în data de 22 iulie 2013, în forum, la Sâmbăta de Sus. Avansul nu este rambursabil înafara perioadei de înscriere.

În ediţia a XV-a a forumului sunt aşteptaţi ca şi în anii trecuţi participanţi din Republica Moldova (organizaţi în jurul grupului de voluntari din cadrul parohiei Sf. Ap. Petru şi Pavel din Chişinău). Costul forumului pentru participanţii din Republica Moldova este de 100 lei româneşti/persoană (plata cash în forum), condiţiile de înscriere fiind aceleaşi ca şi pentru participanţii din România.

Organizatorii asigură participanţilor: transport de la gara Voila la Mănăstirea Sâmbăta de Sus (dus - întors), cazare, masă, ateliere (în cadrul Academiei de la Mănăstirea Brâncoveanu).

* Echipa organizatorică îşi propune ca niciunui tânăr care doreşte să participe la forum să nu îi fie îngrădit accesul din cauza problemelor financiare. Există, aşadar, posibilitatea, în cazul unor probleme sociale grave, acordării  - în mod confidenţial - unor burse speciale de participare; pentru informaţii suplimentare trebuie luată legătura cu echipa organizatorică (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

PROGRAMUL TIP AL UNEI ZILE DE FORUM:

07.00-08.00 participare la Sf. Liturghie în paraclisul Mănăstirii

08.30-09.00 mic dejun

10.00-12.00 invitatul zilei, discuţii, dezbaterea temei

12.00-13.00 mici grupuri

13.00-14.00 prânz

14.00-17.00 ateliere

17.00-19.00 prezentarea atelierelor şi înscrierea la atelierele de a doua zi

19.00-20.00 cină

20.00-21.00 program tematic în Aula Academiei

Înscrierea şi participarea în forum presupune participarea în forum la programul propus de organizatori. Totodată organizatorii doresc ca fiecare participant să respecte spaţiul de desfăşurare a forumului: Mănăstirea Brâncoveanu, Sâmbăta de Sus.

ATELIERELE FORUMULUI:

Pentru sufletul şi dorinţele fiecăruia, an de an, prieteni faţă de prieteni, organizatorii propun participanţilor în Forumul „Tinereţe şi Speranţă” mai multe ateliere: creative (grafică, bricolaj, modelaj, comunicare, publicitate), artistice (teatru, pictură pe sticlă, chitară, tradiţii populare), tematice (ortodoxie şi ecumenism, religie şi sport, problemele tinerilor, muzică şi oralitate, iconografie), sportive (fotbal, badmington, aqua rando, ciclism, drumeţie pe munte).

ATMOSFERA FORUMULUI:

Atmosfera în Forumul de la Sâmbăta de Sus este creată pentru fiecare participant în parte. Astfel, fiecare tânăr poate participa la slujbă, să se întâlnească cu personalităţile invitate în forum, să îşi facă noi prieteni, să îşi manifeste libertate de expresie şi respectul faţă de ceilalţi participanţi şi faţă de comunitatea monahală care găzduieşte forumul. Nu lipsesc caietele de cântece, focul de tabără, drumeţiile, jocurile şi atmosfera plăcută.

Pentru mai multe detalii şi informaţii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Forumul de la Sâmbăta de Sus 2012 în media

Forumul de la Sâmbăta de Sus pe Youtube

Mai multe despre proiectul forumului

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza